Vika Kace

Mijn naam is Vika, een ervaren yogalerares uit Litouwen. Ik ben een positief en energiek persoon die naar evenwicht en harmonie zoekt in alles wat ik doe. Mijn lessen weerspiegelen mijn persoonlijkheid: sommige zijn erg relaxed, meditatief, vol plezier en zelfliefde. Anderen zijn sterk, heet en creëren innerlijke kracht. In mijn lessen besteed ik veel aandacht aan muziek, creatieve yoga flows en sfeer. De juiste techniek en ademhaling spelen bij elke oefening een belangrijke rol. Ik probeer je de yogamat blij en met een goed gevoel te verlaten.

Ruim 10 jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met yoga. Nadat ik was verhuist naar Australië, ben ik professioneel yoga gaan beoefenen. Voor mezelf bracht ik yoga naar een hoger niveau dat een groot deel van mijn leven uitmaakt.

In 2017 ben ik gecertificeerd yogalerares geworden op de “Rishikesh Vinyasa Yoga school” (India). Ik beschik over de licenties voor Areal Yoga en European Register of Exercise Professionals (EREPS). In 2020 heb ik de Yin en Mao-yin opleiding met succes afgerond bij Nicky Hadjithoma (Pure Yoga Honkong), In 2022/23 heb ik de cursus Yoga Anatomy gevolgd van Celestial Pereira (UK).

Heb je vragen over mijn lessen? Neem gerust gerust contact met me op!

meer info over Vika vind je op yogamodestudio.com

of volg Vika op  instagram