Groepslessen

De groepslessen geef ik in Het Yoga Huis in Doetinchem. Ik geef les in Vinyasa Yoga, Hatha Yoga, Adem, Pranayama en Zwangerschapsyoga.

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga is een actieve yogastijl waarbij we in een rustig maar continue tempo bewegen. De yogahoudingen worden aan elkaar geregen in een flow. Je werkt aan conditie, spierkracht én flexibiliteit.

Mijn lessen kenmerken zich door een constante aandacht voor de adem, dit heeft een meditatieve kwaliteit en je ervaart dit door rust in het denken.

De les is voor mensen die een actieve yogastijl zoeken. Ik bied opties aan in de houdingen zodat de les op je eigen niveau te volgen is.

Geschikt voor sporters die willen werken aan flexibiliteit en blessure preventie.  Of herstellend zijn van een blessure. Ook geschikt om na de bevalling (vanaf ca. 10 weken) weer in je kracht te komen.

Je kunt de les live volgen in de studio of meedoen via zoom: donderdagochtend en enkele vrijdagochtenden van 9-10:15 uur. Of bestel de link en volg de les in je eigen tijd.

Hatha Yoga

Opgeleid in de lijn van Saswitha Yoga, kenmerken mijn Hatha Yoga lessen zich door dynamisch toe te werken naar de statische fase van een yogahouding. De methodiek is afgestemd op de westerse lichamen en leefstijl. Met de adem als leidraad, verkennen we de bewegingsmogelijkheden van het lichaam. We maken ruimte en laten spanning los. Veel aandacht voor verschilsbewustwording door navoelen.

Geschikt voor iedereen die bewuster wil worden van het lichaam en de adem. Een stijl die helpt bij het vinden van balans tussen inspanning en ontspanning. In je zachte kracht aanwezig zijn.

Je kunt de les live volgen in de studio of meedoen via zoom: maandagochtend 9-10:15 uur. Of bestel de link en volg de les in je eigen tijd.

Adem en Pranayama

De adem staat centraal in al mijn lessen. Met de adem als tool onderzoeken we de weg naar naar bewustzijn, ruimte, ontspanning, concentratie en kracht. Ik verwerk ademoefeningen in mijn lessen. Deze bereiden je voor op Pranayama, ademtechnieken zoals bekend in de yogatraditie. Pranayama werken bevorderend op de fysieke gezondheid en op het ontwikkelen van bewustzijn.

Ik geef regelmatig Specials rondom Adem en Pranayama. In de maand september kun je het lesblok Aandacht voor Adem volgen:

Aandacht voor Adem (vanaf september) (live les of meedoen via zoom: maandagochtend 9-10:15 uur. Of bestel de link en volg de les in je eigen tijd).

Lesrooster

Via het online lesrooster van Het Yoga Huis plan jij je groepsles (live/zoom/link bestellen).

Wil je eerst meer weten over live, zoom en link bestellen? Lees hier meer.