Aanbod

Je kunt bij mij terecht voor groepslessen, themalessen (Specials) en privé sessies.

Ik werk met yoga als methode. Yoga leent zich heel goed voor het vinden van zingeving, het beantwoorden van levensvragen, het herstellen of behouden van de fysieke gezondheid en een gezonde leefstijl. We werken met houdingen, meditatietechnieken, visualisaties en we doen ademwerk.

Personal Yoga Training

In privé sessies maken we vooraf kennis, we bespreken je wensen, tijdspad en budget. We werken met bovenstaande technieken, net wat past bij en nodig is voor jou.

Zwangerschapsyoga

Voor zwangere vrouwen geef ik graag in kleine groepen les. Er is een wekelijkse groepsles op zondag maar les op afspraak kan ook. Ben je zwanger en een vriendin toevallig ook? Willen jullie samen op les? Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Groepslessen

De groepslessen geef ik in Het Yoga Huis in Doetinchem. Je kunt de les ‘in het echt’ volgen in de studio. Je kunt de les ook via Zoom volgen, dus gewoon vanuit je slaapkamer. Of je bestelt de les, je ontvangt dan de link naar de opname van de live les,  en volgt ‘m later, wanneer het jou uitkomt.

Yogastijlen

Vinyasa Yoga (live les of meedoen via zoom: donderdagochtend 9-10:15 uur. Of bestel de link en volg de les in je eigen tijd)

Zwangerschapsyoga (live les of meedoen via zoom: zondagochtend 10:45-12:00 uur of in kleine groepen op afspraak)

Summer School Special (live les of meedoen via zoom: maandagochtend 9-10:15 uur. Of bestel de link en volg de les in je eigen tijd).

Aandacht voor Adem (vanaf september)

Adem en Pranayama (vanaf september)

Lesrooster

Via het online lesrooster plan jij je groepsles (live/zoom/link bestellen). Wil je eerst meer weten over live, zoom en link bestellen? Lees hier.

Voor een oriënterend gesprek voor Personal Yoga Training / privé sessies kun je mij persoonlijk contacten.