Punt B in zicht

In 2020 begon ik aan de opleiding Fysiotherapie aan het THIM College in Nieuwegein. Het corona-jaar. Het jaar waarin ik moest stoppen met mijn yogastudio. Dat ging me nogal aan het hart. Met een plan B begon ik opnieuw. En nu kan ik zeggen dat er iets voor terugkomt waar ik ontzettend trots op ben.

Leefstijlstudio “waar de zon schijnt”. Een plek waar alles samen komt waar ik vanaf mijn 19e aan gewerkt heb.

Mijn 5 jarige opleiding voor natuurgeneeskunde. Meer dan 1.000 uren aan opleidingen voor yoga (hatha yoga 500 u, power yoga 200 u, ashtanga yoga 200 u, vinyasa yoga 100 u, yin yoga 50 u, specialisaties in adem en ademtherapie, pranayama, zwangerschapsyoga en yogafilosofie). En nu de bijna afgeronde opleiding fysiotherapie (juni ’24). Met punt B voor ogen, timmerde ik gestaag aan de weg. Obstakels waren er genoeg. Het is een kwestie van ze nemen. En doorgaan. Met een duidelijk eindpunt voor ogen.

Bij ‘waar de zon schijnt’ kun je vanaf eind augustus terecht voor yoga, leefstijl en work-outs. Het wordt een groei- en ontwikkelplek. Voor iedereen die wil inspannen, ontspannen en bezinnen. Binnen op de (yoga)mat en buiten in de natuur. En vanaf volgend jaar ook fysiotherapie.

Ik heb al leuke gesprekken gehad met andere leefstijlkundigen die wel willen samen werken. Hierover later meer (wil je ook eens van gedachten wisselen over samen groeien? stuur me een berichtje!). Het wordt een fijne plek van en door ons. Een community van gelijkgestemden.

‘waar de zon schijnt’
waar wil jij zijn?

Zonnige groet,
Rianne