Bezinnen en opnieuw beginnen

Bezinnen en opnieuw beginnen

Zo heb ik de quarantaine beleefd.

Uit de trein gestapt (een sneltrein was het al een aantal jaar niet meer) en de stilte opgezocht.

Ideeën laten ontstaan. Onderzoeken. En weer loslaten.

Dat wat bleef, manifesteren.

Vanaf september a.s. start ik met de opleiding Fysiotherapie aan het THIM college in Nieuwegein. In de tijd die ik over heb, ga ik groepslessen yoga geven in Het Yoga Huis in Doetinchem. Vinyasa Yoga, Aandacht voor Adem, thema lessen en Zwangerschapsyoga. Ook kun je bij terecht voor Personal Yoga Training. We richten ons dan op jouw persoonlijke thema.

Ik vind het fascinerend hoe deze periode van quarantaine ons terug bracht naar de basale bewustzijnsniveau’s. We waren ‘verplicht’ veel thuis  en veel buiten in de natuur. Allemaal 1e en 2e chakra kwaliteiten.

Sommige bedrijven en ondernemers waren heel snel met nieuwe ideeën en verdienmodellen (3e chakra). Ik werd er bijna onrustig van; ik moest ook opschieten en iets nieuws bedenken! Maar steeds ging ik terug naar de stilte (ik kan je hierover het boekje “Zen in een wereld vol lawaai” van Charly Lownoise  van harte aanbevelen). En heb daardoor een stevig én persoonlijk fundament neergezet waar ik de komende jaren op voort kan borduren.

Met een duidelijk plan (punt B!) navigeer ik de toekomst in. Ik kijk ernaar uit jullie weer te zien op de mat,

Hartelijke groet,

Rianne